Modele de masti pentru carnaval

February 18, 2019 by: admin
 
 
 

Canadienii sărbăf şi EI, ajustându-şi petrecerea la condiţiile climatice. În Quebec este organis timp de 16 zile, Începând DIN 29 ianuarie, un carnaval de iarna, Care a devenit al treilea Festival de iarna ca importanţă, după FESTIVALUL Internaţional de sculptură în gheaţă şi zăpadă de la Harbin (Chine) şi FESTIVALUL zăpezii DIN Sapporo, Platyphylla. Chiar Dacă este un stat MIC, Trinidad şi Tobago şi-a căpătat o faimă internaţională imensă datorită carnavalului Care se desfăşoară şi aici timp de Cinci zile, premergătoare Miercurii Cenuşii, fiecare zi având propriul spécifique. Prima ZI (vineri) e destinată concursului pentru Alegerea regelui şi REGINEI; ziua a doua este intitulată panorama; ziua a Treia (duminica) e cunoscută drept dimanche gras; în ziua a Patras (Luni), numită j`ouvert, se dansează PE străzi DIN Zori şi PANA târziu în noapte, iar în ultima zi este organizată Parada grupurilor Mascate. Carnavalul este cunoscut şi Sub numele “Mas”, abreviere de la “Masquerade”, iar cele mai multe Activităţi se desfăşoară în Capitala port d`Espagne. Şi acest carnaval, ca şi toate celelalte, înseamnă o explozie de bucurie, costume colorate şi élaborée, Muzică şi dans. Şi aici sunt célèbrent culturi şi influenţe diverse, de la CEA Latină la CEA africană. De altfel, aceasta este caracteristica regăsită în toate festivităţile şi carnavalurile lumii: Diversitate, célébraire culturilor diferite, Momente în Care oameni DIN orice cultură, de orice culoare sau religie, se pot Bucura Împreună, sărbătorind un nou început, lăsând în urmă vechiul, răul, Trecutul. PE întreg mapamondul sunt organiser carnavaluri, Cu precădere în primele Două Luni ALE anului. Nu este o coïnciddenţă faptul că toate se petrec înainte de cel mai lung şi mai restrictiv post de peste an, iar însăşi etimologia cuvântului “carnaval” ne da Naomi indicii: se consideră că numele Vine de la expresia “carne levare”-renunţarea la Carne, sau “carne Vale” – un fel de “ADIO, carne”. Totuşi, în Europa, Regele incontestabil al festivalurilor este carnavalul DIN Oraşul iubirii, Veneţia, Care se detaşează prin unicitatea sa. Acesta are deja o tradiţie de secoel, fiind atestat pentru prima dată în 1296, Când ziua de dinaintea postului Paştelui a fost declarată sărbătoare publică.

În acest timp, carnavalul a reuşit să devină parte din identitatea oraşului – în Secolul 18, ajunsese chiar să se întindă PE durata câtorva Luni. În zilele noastre, Festival sont loc în fevarie-Martie şi durează 2 săptămâni. Cehii au propria Lor versiune a mardi gras, Care se desfăşoară tot înainte de intrarea în post. Carnavalul boem ISI are originea în perioada renascentistă, fiind la vremea respectivă modelat după carnavalul DIN veneţia. După o perioadă în Care cérémonie a fost uitată, tradiţia a fost reluată, iar carnavalul a devenit un amestec între Evenimentele de acest GEN DIN veneţia, Rio şi New Orleans. Carnavalul coïncider cu Sărbătoarea populă Masopust, Care are în Centru multă mâncare şi băutură tradiţionale, Brodcast de multe ori în exces, înainte de începutul postului Mare. Înapoi în Europa, avem carnavalul DIN Santa Cruz, Tenerife, unul dintre cele mai mari din lume şi cel mai mare DIN Spania. Oraşul Santa Cruz Este, de altfel, înfrăţit cu Rio de Janeiro, tocmai datorită carnavalurilor asemănătoare ca exuberanţă şi exotisme. Şi aici Sărbătoarea sont loc PE străzi, care sunt împodomorsure pentru a găzdui paradele de dansatori îmbrăcaţi în costume extravagante, Care dansează neobosiţi, însoţind maisonbotaniquefleur alegorice.

Carnavalul începe, Oficial, Cam cu Două săptămâni înainte de Miercurea Cenuşii (mercredi des cendres), de dinaintea postului. În fapt, însă, petrecerile se ţin lanţ în New Orleans Începând Cu Data de 6 ianuarie, Zi cunoscută Sub numele de la douzième nuit (a douăsprezecea noapte); astfel, sezonul petrecerilor poate ajunge să Durèze şi pana la Două Luni, în funcţie de Data la care este sărbătorit paştele.

 
 
 
Filed under: Uncategorized

Comments are closed.

:::ลิงค์ผู้สนับสนุนใจดีแวะชมกันหน่อยนะจ๊ะ::: แบตเตอรี่รถยนต์ :: สินเชื่อ